Nieuws

2 apr 2022

Ansf

Geplaatst door Aad Bervoets
Afdeling: 
Algemeen

Hallo Allemaal 
Gisteren avond is er op de ANSF vergadering  besloten dat de ANSF opgeheven wordt! Hier hebben alle verenigingen die lid zijn over gestemd, deze waren alle voor opheffen!

 Mvr.Gr. Aad Bervoets 

 

 

 

17 jun 2021
Afdeling: 
Algemeen

Beste MVW leden,

Na een korte rustperiode is het bestuur weer volop bezig met het regelen van zaken, om onze vereniging draaiende te houden. In deze nieuwsbrief brengen we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

WBTR maatregelen

Velen zullen al via de media gehoord hebben dat per 1 juli 2021 de WBTR wetgeving in werking treedt. Dit houdt in dat de bestuursleden van onze vereniging hoofdelijk aansprakelijk gesteld kunnen worden voor activiteiten/handelingen binnen onze vereniging. Het bestuur is nog aan het onderzoeken of we naast de KNVvL aansprakelijkheidsverzekering ook nog een aanvullende verzekering moeten afsluiten. Maar daarnaast heeft het bestuur ook de noodzakelijke afspraken gemaakt (zie bijlage) voor deze WBTR wetgeving.

Nieuwe statuten en huishoudelijk reglement

Tijdens de eerst volgende Algemene Leden Vergadering (ALV), die waarschijnlijk ergens in september dit jaar gehouden gaat worden, wordt de leden gevraagd om de aangepaste statuten en huishoudelijk reglement goed te keuren. Deze documenten moeten herzien worden i.v.m. WBTR wetgeving, maar ook met het feit dat wij het aspirant lidmaatschap willen gaan invoeren. Peter de Klerk en Thom de Roode zijn hier druk mee bezig en later dit jaar volgt hier meer berichtgeving over.

Opening clubhuis

21 feb 2021
Afdeling: 
Vliegen

Beste Vliegers,

Zoals jullie weten is ons modelvliegveld al geruime tijd gesloten i.v.m. Corona maatregelen. Nu het weer beter wordt en het aantal Corona besmettingen is afgenomen, heeft het bestuur besloten om het modelvliegen op ons modelvliegveld vanaf zondag 21 februari 2021 weer te hervatten. De voorwaarde hierbij is wel dat we ons streng aan ons Corona protocol houden, zoals we dit vorig jaar ook keurig met z’n alle deden.

Het Corona Protocol is iets aangepast, o.a. is de max. limiet van 15 vliegers weer van kracht. Lees het Corona protocol even goed door, zodat je volledig op de hoogte bent van de Corona regels. Aanmelden dient ook weer via de “MVW zin om te vliegen” Whatsapp groep te geschieden.

Gisteren is een van de bestuursleden op het vliegveld gaan kijken, en het gras schijnt er goed bij te liggen en is niet extreem lang. Wel is er de laatste tijd veel met vrachtwagens over het toegangspad gereden, er zijn wat meer kuilen en er liggen enkele rijplaten. Rij dus voorzichtig, zodat er geen schade aan auto’s ontstaat.

Het bestuur zal de ontwikkelingen rondom Corona nauwlettend blijven volgen, en indien nodig bijsturen.

Ik hoop jullie weer snel te zien op ons mooie modelvliegveld!

 

Met vriendelijke groet,

Thom de Roode

Secretaris Modelbouwvereniging Woubrugge

Pagina's


 

 

Nolina
wetronic-logo Bouwbedrijf D. Hoek
    Nolina