Nieuws

2 apr 2022

Ansf

Geplaatst door Aad Bervoets
Afdeling: 
Algemeen

Hallo Allemaal 
Gisteren avond is er op de ANSF vergadering  besloten dat de ANSF opgeheven wordt! Hier hebben alle verenigingen die lid zijn over gestemd, deze waren alle voor opheffen!

 Mvr.Gr. Aad Bervoets 

 

 

 

17 jun 2021
Afdeling: 
Algemeen

Beste MVW leden,

Na een korte rustperiode is het bestuur weer volop bezig met het regelen van zaken, om onze vereniging draaiende te houden. In deze nieuwsbrief brengen we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

WBTR maatregelen

Velen zullen al via de media gehoord hebben dat per 1 juli 2021 de WBTR wetgeving in werking treedt. Dit houdt in dat de bestuursleden van onze vereniging hoofdelijk aansprakelijk gesteld kunnen worden voor activiteiten/handelingen binnen onze vereniging. Het bestuur is nog aan het onderzoeken of we naast de KNVvL aansprakelijkheidsverzekering ook nog een aanvullende verzekering moeten afsluiten. Maar daarnaast heeft het bestuur ook de noodzakelijke afspraken gemaakt (zie bijlage) voor deze WBTR wetgeving.

Nieuwe statuten en huishoudelijk reglement

Tijdens de eerst volgende Algemene Leden Vergadering (ALV), die waarschijnlijk ergens in september dit jaar gehouden gaat worden, wordt de leden gevraagd om de aangepaste statuten en huishoudelijk reglement goed te keuren. Deze documenten moeten herzien worden i.v.m. WBTR wetgeving, maar ook met het feit dat wij het aspirant lidmaatschap willen gaan invoeren. Peter de Klerk en Thom de Roode zijn hier druk mee bezig en later dit jaar volgt hier meer berichtgeving over.

Opening clubhuis

Pagina's


 

 

Nolina
Kaasboederij van Harten Bouwbedrijf D. Hoek
wetronic-logo Nolina