Nieuws

25 sep 2019
Afdeling: 
Algemeen

Beste MVW leden,

Op zaterdag 5 oktober om 16:00 uur organiseert de MVW een warm/koud buffet in ons clubhuis. In eerste instantie was er een BBQ voor de vliegers gepland op Van Harten Airport, maar door het afgelasten van de schaalvaarders BBQ en sterke afhankelijkheid van het weer, is besloten om voor alle leden in het clubhuis een warm/koud buffet te organiseren.

Ed van der Pelt (onze club chef-kok) gaat ons verwennen!

Aanmelding voor 2 oktober is wel vereist i.v.m. de inkoop van het eten. De vliegers die zich al hadden aangemeld hoeven zich niet opnieuw aan te melden voor dit buffet, na de geplande vliegers middag gaan we met z’n allen naar het clubhuis

Met vriendelijke groet,

Het MVW Bestuur

31 mrt 2019
Afdeling: 
Algemeen

Beste MVW leden,

Na een periode van hard werken zal op zaterdag 8 juni 2019 om 11:00uur het nieuwe MVW modelvliegveld officieel geopend worden door boer Henk van Harten.

Daarna kunt u genieten van een modelvliegshow onder het genot van een hapje en een drankje.

Alle MVW leden zijn welkom tijdens deze feestelijke opening en de catering zal door niemand anders als ons trouwe lid Ed van Pelt verzorgd worden.

Graag horen wij of u (en/of uw partner) aanwezig wilt zijn, zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal aanwezige personen.

 

16 mrt 2019
Afdeling: 
Vliegen

Vandaag is er een start gemaakt met de voorbereidingen voor de aanleg van ons terras. Na een WhatsApp oproep waren er binnen korte tijd ruim 10 vliegers die wilden komen helpen.

Ondanks de harde wind en de regen was het een gezellig dag en zijn er maar liefst 525 tegels (drie aanhangers vol) van Hein naar het vliegveld gereden. De klus was door de vele hulp binnen 3 uur afgerond!

Bedankt voor jullie inzet allemaal!

2 mrt 2019
Afdeling: 
Zeilen

Pffff,

Dankzij de hulp van Gerrit (VMBC) is onze toer en ANSF wedstrijdagenda op het nippertje gereed en in onze MVW-agenda 2019 verwerkt voordat het eerste zeil evenement van start gaat.

Zeilcommissie
Hein Wesselius & Joost van Donk

Pagina's


 

Nolina
Kaasboederij van Harten


Honden- en Kattenvoeding

RC-Modelshop  
Nolina