6 jan 2021

Beste wensen 2021!

Geplaatst door Thom de Roode
Afdeling: 
Algemeen

Beste MVW leden,

Allereerst wensen wij alle leden een gezond en gelukkig 2021! We hopen dat met de start van het vaccinatie programma, in de loop van 2021 weer wat meer vrijheden krijgen, en dat we de verenigingsactiviteiten weer langzaam kunnen oppakken.

Het bestuur heeft de afgelopen tijd veel online overleggen gehad, want de zaken rondom het clubhuis en het vliegveld gaan gewoon door. We kunnen melden dat we inmiddels een aantal overleggen met de gemeente hebben gehad, met als positief resultaat dat we inmiddels bezig zijn met de notaris stukken. Belangrijk is ook dat we inmiddels een zeer goede relatie met onze bovenburen (het museum) en de gemeente hebben opgebouwd.

Daarnaast hebben wij van de burgermeester van de gemeente Kaag & Braassem een officiële verklaring van geen bezwaar ontvangen met betrekking tot ons modelvliegveld. Tevens hebben wel ook een bevestiging ontvangen dat er geen extra vergunning voor het vliegveld hoeft te worden aangevraagd. Dit is positief nieuws voor de vliegers, want ons vliegveld is hierdoor een officieel erkent modelvliegveld gewoon. Wel zijn we nog in overleg over de container op ons vliegveld, maar de verwachting is dat we hier ook wel uit gaan komen.

De trage en slechte internetverbinding in ons clubhuis was altijd al een zorgpunt, maar er is nu een Ziggo kabel verbinding aangevraagd welke over elke weken aangelegd zal worden. Door de samenwerking met het museum zullen kosten voor deze aansluiting door beide gedragen worden, wat per saldo uitkomt op iets lager kosten voor onze vereniging voor een snellere en betere verbinding.

Het bestuur is nog in beraad over het tijdstip van de algemene leden vergadering (ALV). De verwachting is dat de ALV dit jaar later zal plaatsvinden i.v.m. Corona maatregelen. Onze voorkeur heeft het om geen online ALV te organiseren.

Als laatste nog een mededeling van onze Penningmeester, dat de automatische incasso voor het clublidmaatschap (en eventueel KNVvL) op 25 januari 2021 geïncasseerd zal worden.

Wij wensen de leden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur


 

 

Nolina
Kaasboederij van Harten Bouwbedrijf D. Hoek
RC-Modelshop  
Nolina