25 okt 2020

Corona maatregelen

Geplaatst door Thom de Roode
Afdeling: 
Algemeen

Beste MVW leden,

Het zal jullie waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar de overheid heeft vanaf afgelopen woensdag 22:00uur extra maatregelen rondom de Coronavirus bestrijding genomen. Het MVW bestuur heeft hierdoor besloten dat er in het clubhuis maximaal 4 leden tegelijkertijd aanwezig mogen zijn, waarbij minimaal 1,5m afstand gehouden moet worden en er geen Alcohol gebruikt mag worden. De bar blijft ook gesloten de rest van het jaar. Dit geheel volgens de regels die je kunt vinden op de website van de rijksoverheid ( https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/10/13/gedeeltelijke-lockdown-om-besmettingen-terug-te-dringen )

Boetes en eventuele gevolgschade voor het overtreden van deze regels zijn voor rekening van de betreffende overtreders, maar daarnaast zal het bestuur ook hard optreden tegen de overtreders.

Helaas hebben wij ook moeten besluiten om alle activiteiten, die voor dit jaar nog op de agenda stonden, af te lasten. Dus helaas geen toertochten, clubavonden, vaardagen, wedstrijden en rijdagen.

Het MVW bestuur volgt de situatie dagelijks en zal indien nodig de genomen maatregelen uitbreiden of terugdraaien. We volgen hierbij het advies van de overheid en de gemeente Kaag en Braassem.

Laten we hopen dat iedereen gezond blijft en dat we volgend jaar weer eens een gezellige clubavond kunnen houden. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 

Met vriendelijke groet,

Thom de Roode

Secretaris Modelbouwvereniging Woubrugge

 

 

Nolina
Kaasboederij van Harten Bouwbedrijf D. Hoek


Honden- en Kattenvoeding

RC-Modelshop  
Nolina