16 dec 2020

Corona maatregelen per 15 december 2020

Geplaatst door Thom de Roode
Afdeling: 
Algemeen

Beste MVW leden,

Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar het gaat niet goed met het aantal Corona besmettingen en ziekenhuizen opnamen in ons land. Premier Rutte heeft zojuist een toespraak gehouden en de komende vijf weken zal er een totale lockdown plaatsvinden.

Voor zover wij nu kunnen inschatten, met de beperkte informatie die wij ontvangen hebben, blijven voor onze club de al eerder gecommuniceerde maatregelen van kracht. Echter heeft het MVW bestuur wel moeten besluiten om het maximaal aantal leden, welke tegelijkertijd in het clubhuis aanwezig mogen zijn, te verlagen naar 2 personen op een afstand van minimaal 1,5m van elkaar. Deze extra maatregel gaat vanaf morgen (dinsdag 15 december) in.

Het MVW bestuur volgt de situatie dagelijks en zal indien nodig de genomen maatregelen uitbreiden of terugdraaien. We volgen hierbij het advies van de overheid en de gemeente Kaag en Braassem.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd, zeker nu de kerstdagen en de jaarwisseling er aan komen. Laten we elkaar helpen in deze lastig tijd, door af en toe contact op te nemen met andere leden binnen onze vereniging, waarvan je weet dat ze eenzaam zijn of het erg moeilijk hebben.

Met vriendelijke groet,

Thom de Roode

Secretaris Modelbouwvereniging Woubrugge


 

 

Nolina
Kaasboederij van Harten Bouwbedrijf D. Hoek
RC-Modelshop  
Nolina