16 dec 2020

Extra Corona maatregelen voor vliegers per 16 december 2020

Geplaatst door Thom de Roode
Afdeling: 
Algemeen

Beste MVW leden,

Ondanks dat modelvliegen niet verboden is, kregen wij zojuist van de KNVvL het advies om alle vliegactiviteiten te staken. Dit heeft te maken met het feit dat het land nu niet meer in een gedeeltelijke, maar een echte lockdown is. Er is opnieuw een groot pakket aan maatregelen om sociale contacten, reizen en groepsrecreatie te beperken. De norm is zoveel mogelijk thuis te blijven. Dit werd ons ook tijdens de indringende boodschap van de minister-president op het hart gedrukt.

Het bestuur heeft dan ook besloten om dit advies te volgen, mede ook om solidair te zijn met de truckers en vaarders binnen onze vereniging. Het noodzakelijke veldonderhoud (max. 2 personen) zal nog wel doorgang vinden.

Het staken van de vliegactiviteiten gaat per direct in en is voor onbepaalde tijd. Het MVW bestuur volgt de situatie dagelijks en zal indien de situatie het weer toelaat de Corona maatregelen versoepelen.

Zoals wij gisteren ook al hebben geschreven, wensen wij iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd, zeker nu de kerstdagen en de jaarwisseling er aan komen. Laten we elkaar helpen in deze lastig tijd, door af en toe contact op te nemen met andere leden binnen onze vereniging, waarvan je weet dat ze eenzaam zijn of het erg moeilijk hebben.

Met vriendelijke groet,

Thom de Roode

Secretaris Modelbouwvereniging Woubrugge


 

 

Nolina
Kaasboederij van Harten Bouwbedrijf D. Hoek
RC-Modelshop  
Nolina