23 mrt 2020

Extra Coronavirus maatregelen

Geplaatst door Thom de Roode
Afdeling: 
Algemeen

Beste MVW leden,

Het zal jullie waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar de overheid heeft zojuist extra maatregelen rondom de Coronavirus bestrijding genomen. Het MVW bestuur had al besloten dat het clubhuis voorlopig is gesloten voor alle activiteiten, maar heeft nu tevens het besluit genomen dat er niet meer dan 2 personen tegelijkertijd in het clubhuis of op het modelvliegveld aanwezig mogen zijn. Hierbij dient in acht genomen te worden dat de afstand tussen de personen minimaal 1,5m bedraagt.

Boetes en eventuele gevolgschade voor het overtreden van deze regels zijn voor rekening van de betreffende overtreders.

We zullen de komende tijd dus goed moeten afstemmen wie er in het clubhuis of op het vliegveld aanwezig is. Voor de vliegers gaat dit via de WhatsApp groep “Zin om te vliegen” waarbij Thom, Peter, Hein, Constant of Walter gemachtigd zullen zijn om toestemming te verlenen om te gaan vliegen. Dus als iemand wil vliegen dient dit eerst te worden afgestemd met het bestuur. Zonder toestemming wordt er niet gevlogen en mag men ook niet op het vliegveld aanwezig zijn. Bij veel animo zullen er ook tijd slots voor vliegers worden gehanteerd.

Daarnaast zijn alle evenementen tot 1 juni 2020 afgelast, zie de agenda op de website voor meer informatie.

Het MVW bestuur volgt de situatie dagelijks en zal indien nodig de genomen maatregelen uitbreiden of terugdraaien. We volgen hierbij het advies van de overheid.

Met vriendelijke groet,

Thom de Roode
Secretaris Modelbouw Vereniging Woubrugge


 

Nolina
Kaasboederij van Harten Bouwbedrijf D. Hoek


Honden- en Kattenvoeding

RC-Modelshop  
Nolina