21 feb 2021

Modelvliegveld weer open (met aangepast Corona Protocol)

Geplaatst door Thom de Roode
Afdeling: 
Vliegen

Beste Vliegers,

Zoals jullie weten is ons modelvliegveld al geruime tijd gesloten i.v.m. Corona maatregelen. Nu het weer beter wordt en het aantal Corona besmettingen is afgenomen, heeft het bestuur besloten om het modelvliegen op ons modelvliegveld vanaf zondag 21 februari 2021 weer te hervatten. De voorwaarde hierbij is wel dat we ons streng aan ons Corona protocol houden, zoals we dit vorig jaar ook keurig met z’n alle deden.

Het Corona Protocol is iets aangepast, o.a. is de max. limiet van 15 vliegers weer van kracht. Lees het Corona protocol even goed door, zodat je volledig op de hoogte bent van de Corona regels. Aanmelden dient ook weer via de “MVW zin om te vliegen” Whatsapp groep te geschieden.

Gisteren is een van de bestuursleden op het vliegveld gaan kijken, en het gras schijnt er goed bij te liggen en is niet extreem lang. Wel is er de laatste tijd veel met vrachtwagens over het toegangspad gereden, er zijn wat meer kuilen en er liggen enkele rijplaten. Rij dus voorzichtig, zodat er geen schade aan auto’s ontstaat.

Het bestuur zal de ontwikkelingen rondom Corona nauwlettend blijven volgen, en indien nodig bijsturen.

Ik hoop jullie weer snel te zien op ons mooie modelvliegveld!

 

Met vriendelijke groet,

Thom de Roode

Secretaris Modelbouwvereniging Woubrugge


 

 

Nolina
Kaasboederij van Harten Bouwbedrijf D. Hoek
RC-Modelshop  
Nolina