29 jun 2020

Versoepeling Corona maatregelen

Geplaatst door Thom de Roode
Afdeling: 
Algemeen

Beste MVW leden,

Het zal jullie waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar de overheid heeft per 1 juli 2020 een aantal versoepelingen rondom de Coronavirus maatregelen aangekondigd. Het MVW bestuur heeft gisteren in een bestuursoverleg besproken welke gevolgen dit heeft voor onze vereniging.

Besloten is dat per 1 juli 2020:

- Alle bijeenkomsten/evenementen in de buitenlucht waarbij minder dan 250 mensen betrokken zijn en 1,5m afstand aangehouden kan worden, weer mogen plaats vinden. Dit betekent dus dat men weer mag schaalvaren, speedvaren en zeilen in clubverband.

- Alle bijeenkomsten/evenementen binnen waarbij minder van 100 mensen betrokken zijn en 1,5m afstand aangehouden kan worden, weer mogen plaats vinden. Dit betekent dus dat men weer mag truck rijden bij evenementen.

- Het door de gemeente goedgekeurd Corona protocol van de vliegers zal worden versoepelt en opnieuw ter goedkeuring aan de gemeente worden aangeboden. Dit houdt waarschijnlijk in dat de limiet van 15 personen zal verdwijnen en dat we weer bezoekers mogen ontvangen, mits de 1,5m afstand aangehouden wordt.

- Het clubhuis zal voorlopig gesloten blijven voor vergaderingen en andere grote bijeenkomsten, omdat we de 1,5m afstand dan niet kunnen garanderen. Wel is het per 1 juli 2020 weer toegestaan om aan je hobby te werken in het clubhuis, waarbij 1,5m afstand aangehouden dient te worden en het aantal personen dus beperkt is.

We moeten ons ervan bewust zijn dat we de regels met z’n allen dienen te respecteren.

Boetes en eventuele gevolgschade voor het overtreden van deze regels zijn voor rekening van de betreffende overtreders.

Omdat er weer evenementen mogelijk zijn, heeft het bestuur tevens besloten dat er op 12 september 2020 een BBQ voor alle leden op ons modelvliegveld georganiseerd gaat worden. Meer informatie hierover volgt nog, maar reserveer alvast de datum in je agenda.

Tot slot, het MVW bestuur volgt de situatie rondom het Corona virus dagelijks en zal indien nodig de genomen maatregelen uitbreiden of terugdraaien. We volgen hierbij het advies van de overheid. Mocht je twijfelen over het wel of niet laten doorgaan van een evenement, neem dat even contact op met het bestuur.

Wij wensen jullie weer veel plezier met het uitoefenen van ons fantastische hobby!

 

Met vriendelijke groet,

Thom de Roode

Secretaris Modelbouwvereniging Woubrugge

 

 

Nolina
Kaasboederij van Harten Bouwbedrijf D. Hoek


Honden- en Kattenvoeding

RC-Modelshop  
Nolina